OVO SU ČETIRI NAJBOLJA LAŽOVA U HOROSKOPU: Njima, ama baš ništa NE VERUJTE, čim zinu oni izgovore PO KOJU LAŽ
Da li se i vama nekad čini da vas osoba koja sedi preko puta vas laže?, Foto: Profimedia

astro

OVO SU ČETIRI NAJBOLJA LAŽOVA U HOROSKOPU: Njima, ama baš ništa NE VERUJTE, čim zinu oni izgovore PO KOJU LAŽ

Evo koji znaci Zodijaka imaju prirodni talenat za laganje!

Objavljeno:

Na temu horoskopskih znakova i laganja, možemo se osvrnuti na karakteristike nekih znakova koji su prema tumačenju astrologa skloniji ovoj praksi. Naravno, treba naglasiti da je ovo samo u skladu sa verovanjima i interpretacijama astrologije, te da ne postoji naučno dokazana veza između horoskopskog znaka i sklonosti ka laganju.

Laganje je kompleksno ponašanje koje zavisi od mnogo faktora, a astrološki znak može biti samo jedan od tih faktora. Ipak astrolozi su došli do zaključka da su pojedini znaci skloniji laganju od drugih, a ova četiri znaka Zodijaka prednjače u tome.

Evo koji znaci Zodijaka najviše lažu

1. Blizanci: Majstori komunikacije i prilagodljivosti

Jedan od znakova često povezanih sa laganjem su Blizanci. Ovaj vazdušni znak poznat je po svojoj veštini komunikacije i prilagodljivosti, što ih čini veoma veštim u iznošenju različitih verzija iste priče. Njihova promenljiva priroda može ih dovesti do situacija gde će se osećati kao da je laganje jedini izlaz.

2. Škorpija: Misteriozna i tajanstvena priroda

Škorpije su još jedan znak često povezan sa tajnovitošću i skrivanjem istine. Njihova intenzivna i strastvena priroda može ih navesti da koriste laži kako bi zaštitile svoja osećanja ili postigle svoje ciljeve. Njihova sposobnost da osete tuđe slabosti često ih čini veštim manipulatorima.

3. Ribe: Sklonost begu od svađe

Ribe su poznate po svojoj empatiji i osećajnoj prirodi, ali istovremeno imaju sklonost da izbegavaju svađe i teške razgovore. To može dovesti do situacija u kojima će posegnuti za lažima kako bi izbegle sukob ili neugodnu istinu. Njihova maštovitost takođe može doprineti stvaranju fikcija kako bi izbegle neprijatne situacije.

4. Lav: Potreba za pažnjom i obožavanjem

Lavovi su poznati po neutaživoj potrebi za pažnjom i obožavanjem, ali ponekad mogu preterivati ili preuveličavati svoje postignuća kako bi bili u centru pažnje. Ova sklonost ka preterivanju može ih dovesti i do laganja kako bi održali svoj grandiozni imidž.

BONUS VIDEO:

01:15

BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA Astrolog iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar!

(Espreso/ Republika srećna/ Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.